Освітній проєкт “Світ чекає крилатих” викладав у вільний доступ навчальні матеріали
Освітній проєкт “Світ чекає крилатих” викладав у вільний доступ навчальні матеріали

Поділитися новиною:

Освітній проєкт “Світ чекає крилатих” викладав у вільний доступ навчальні матеріали

Українські діти навчатимуться навіть в евакуації: “Світ чекає крилатих” публікує електронні посібники для початкової школи

Освітній проєкт “Світ чекає крилатих” викладає у вільний доступ навчальні матеріали, якими зможуть безкоштовно користуватися і вчителі, і батьки.

Інститут педагогіки Національної академії педагогічних наук України й команда Освітнього центру “Світ чекає крилатих” у співпраці з Міністерством освіти і науки України розпочали спільний проєкт із забезпечення вільного доступу кожної української дитини до освіти в умовах воєнного стану. На сайтах Інституту педагогіки НАПНУ та проєкту “Світ чекає крилатих” можна буде безоплатно завантажити електронні посібники та інтерактивні презентації для учнів 1-4 класів для роботи на весь період до нашої перемоги.

Це дасть змогу батькам крилатиків, організувати навчання своїх дітей за звичною системою навіть в умовах евакуації чи без доступу до високоякісного інтернет-зв’язку. А педагоги, зокрема ті, хто втратив доступ до платформи проєкту, отримають усі необхідні матеріали для організації дистанційної роботи зі своїми крилатиками.

На думку авторів проєкту, викладений у вільний доступ навчальний контент стане в пригоді всім учням початкової школи країни. Різноманітні цікаві завдання різного ступеню складності допоможуть кожній дитині краще розібратися зі складними для неї темами й відпрацювати необхідні навички.

 

 
 
 
 
 
Web-адреса: evryka.softbi.info/news/id/545 | Переглядів: 246Дата публікації: 15:09 30.03.2022
Директор

Зуб Лариса Вікторівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Інформери

Календар свят. Мова, граматика, спілкування

Публічна інформація

 

 

ДИТЯЧА "ГАРЯЧА ЛІНІЯ"

Національна дитяча гаряча лінія:
0-800-500-225 (безплатно зі стаціонарних)
116-111 (безплатно з мобільних)
З попередження домашнього насильства:
116-123 (безплатно з мобільних)

Пошук